Доступність посилання

ТОП новини

Мельник у Каліфорнії – відповідь ГПУ на запит Москаля


Петро Мельник
Петро Мельник
Оголошений у розшук колишній ректор Податкового університету Петро Мельник перебуває в місті Сан-Маркос у штаті Каліфорнія (США). Про це повідомляє на своєму сайті народний депутат України Геннадій Москаль, посилаючись на інформацію генеральної прокуратури України.

Він опублікував фотокопію відповіді прокуратури на його депутатське звернення, в якій ідеться, що генпрокуратура України направила в США запит про надання правової допомоги у кримінальному провадженні, відкритому стосовно екс-ректора.

«До генеральної прокуратури України 9 вересня 2013 року з Укрбюро Інтерполу надійшла інформація про встановлення місцезнаходження на території США (місто Сан-Маркос, Каліфорнія) Мельника П.В.», – йдеться в листі.
Фото з сайту www.moskal.in.ua
Фото з сайту www.moskal.in.ua

Минулого тижня українське МВС повідомило, що Петро Мельник, колишній ректор Національного університету податкової служби, який втік з-під домашнього арешту, знявши браслет для стеження за ним, точно перебуває у США. Однак чи заарештований він американською поліцією за порушення візового режиму, як передають деякі медіа – не відомо, заявив Радіо Свобода речник МВС України Сергій Бурлаков.
XS
SM
MD
LG