Доступність посилання

ТОП новини

Євромайдан. Протистояння триває. Liveblog online

ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ. Європарламент у своїй резолюції закликав негайно почати посередницьку місію ЄС в Україні. З-під варти відпустили вже вісьмох звинувачених у подіях 1 грудня на Банковій.

Євромайдан орендував собі ще один будинок і розшириться

" С сотней таких ребят можно брать дворец Амина, не то что КГГА."


У Криму та на південному сході України будуть створені загони самооборони для захисту державного ладу і Конституції, які приїдуть до Києва

Про це повідомив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"У Севастополі понад 800 осіб виявили бажання сформувати загони самооборони для захисту державного устрою і Конституції. У Криму в кожному місті такі підрозділи вже створені. На південному сході України - теж сформовані", - сказав політик.

США закликали міністра оборони України не використовувати силу проти населення

Міністр оборони США Чак Гейґел закликав українського колегу Павла Лебедєва не використовувати збройні сили проти мирного населення. Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті Пентагону.

У телефонній розмові з міністром оборони України Гейґел закликав до стриманості і зазначив про «потенційний збиток від будь-якої участі військових у розгоні демонстрацій».

У відповідь, згідно з повідомленням на сайті Пентагону, Павло Лебедєв повідомив про позицію президента Януковича не використовувати збройні сили проти протестувальників і заявив, що безпосередньо передасть зміст розмови главі держави.
УКРАЇНА ТА ЄС ДОМОВИЛИСЯ ПРО КРОКИ ДЛЯ ПРИШВИДШЕННЯ ПІДПИСАННЯ АСОЦІАЦІЇ

Київ і Брюссель досягли домовленості про наступні кроки, "які приведуть до підписання і імплементації Угоди про асоціацію".

"Політична воля підписати Угоду про асоціацію є. Ми обговорювали, коли ми це зробимо - ми це зробимо найближчим часом, щойно буде пророблена необхідна робота", - заявив Арбузов.

Відповідну заяву після закінчення першого раунду діалогу на високому рівні щодо відновлення діалогу про підписання Угоди про асоціацію зробив європейський комісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле у присутності свого українського візаві - першого віце-прем'єра Сергія Арбузова.

XS
SM
MD
LG