Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК оголосила результати довиборів у 4 із 5 округів


Центральна виборча комісія на засіданні у середу на підставі протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування в одномандатних округах встановила та оголосила результати повторних виборів народних депутатів в 4 із 5 округів.

Офіційні результати сьогодні оголосили щодо округів 94, 132, 194 та 197. У 223-му виборчому окрузі, де за результатами опрацювання протоколів переміг самовисуванець Віктор Пилипишин, офіційні результати поки не оголошені.

В 94-му окрузі переміг самовисуванець, член Партії регіонів Руслан Бадаєв. У 132-му окрузі переможцем визнано самовисуванця, голову Миколаївської облдержадміністрації Миколу Круглова. У 194-му окрузі ЦВК підтвердила перемогу самовисуванця, ректора Київського національного університету культури Михайла Поплавського. У 197-му окрузі переміг єдиний кандидат від опозиції Леонід Даценко.

Довибори тривали 15 грудня. Опозиція після голосування заявила про масові фальсифікації, у ЦВК натомість зазначили, що причин ставити результати під сумнів немає.
XS
SM
MD
LG