Доступність посилання

ТОП новини

Кернес мітингувальникам: не починайте війну, в якій вам не перемогти


Геннадій Кернес
Геннадій Кернес
Міський голова Харкова Геннадій Кернес закликає учасників політичних протестів діяти в рамках закону.

«Закликаю учасників політичних протестів поводитися розсудливо і в рамках закону. Захоплення будівель органів влади – дія, яка може бути покарана, і закон буде на боці сил правопорядку. Не починайте війну, в якій вам не перемогти. У Харкові є сили і воля для того, щоб зупинити охочих геройствувати і проливати кров», – цитує заяву Кернеса сайт міської ради Харкова.

Мер Харкова також застеріг ультра харківського футбольного клубу «Металіст» від прояву агресії.

«Хочу окремо звернутися до футбольних уболівальників, які називають себе «ультрас». Харків – не футбольне поле, і життя – не гра. Не використовуйте політичну кон’юнктуру як привід проявити агресію. Якщо ви – патріоти і любите «Металіст», вам не по дорозі з тими, хто розгойдує ситуацію в Харкові», – каже мер.

У свою чергу, футбольний клуб «Металіст» звернувся до вболівальників не використовувати символіку ФК «поза футболом». Крім того, якщо учасники масових заворушень використовуватимуть таку символіку, їм можуть обмежити доступ на матчі за участю команди, заявили в «Металісті».

Раніше ультрас харківського ФК «Металіст» поширили в соцмережах заяву про те, що вони мають намір взяти на себе охорону місцевого Євромайдану.
XS
SM
MD
LG