Доступність посилання

ТОП новини

Режим Януковича повалено. Рада усунула його. Спікер − Турчинов. Нові керівники в СБУ, ГПУ, Міноборони. LiveBlog

Вибори президента призначено на 25 травня. Тимошенко на волі

У Межигір'ї топили в Дніпрі перед відступом документи, зброю, патрони до автоматів та кулеметів, повідомляє Громадське радіо. Зараз там працюють водолази


"Ленінопад" остаточно переріс у "ленінозливу": естафету від обласних центрів переймають районні. Сьогодні вождя повалили в Конотопі Чернігівської області, Тульчині Вінницької, Каневі Черкаської, Малині Житомирської і не тільки.

І, схоже, просто в ці хвилини небезпека нависла над харківським Леніним


Хтось реально робить твіти від імені Януковича з посиланнями на сайт, де його називають президентом. Хто твітить???
У Запоріжжі тітушки не усвідомлюють, що відбувається в країні, як і міліція. Тітушки нападають - міліція спостерігає, а євромайданівці отримують поранення

У Запоріжжі стався напад молодиків спортивної статури на активістів місцевого Євромайдану. Про це повідомляє у своїй трансляції наживо журналіст Тарас Білка. За його словами, нападники мають червоні пов’язки і називають себе «народним ополченням». Вони кидали пляшки з бензином і навмання стріляли в тому напрямку, де відбувалися сутички.

Серед майданівців є травмовані. Про серйозність ушкоджень і кількість потерпілих невідомо.

Міліція активно не втручається у те, що відбувається, каже журналіст.
"Ленінопад" переростає в "ленінозливу"

Співаючи гімн України, сумські активісти звалили 16-тонний бронзовий пам’ятник Леніну.

Помічниця народного депутата Ігоря Мірошниченка Юлія Левченко повідомила, що сумського Леніна планують відправити на переплавку для виготовлення пам’ятника Героям Майдану.

Після повалення монументу активісти взялися добувати сувенір на пам’ять. Усі охочі взяли собі по шматочку Ілліча. Сьогодні також знесли пам’ятник в Конотопі.
Тим часом у Дніпропетровську визріла громадська ініціатива


Кернес і Добкін втекли - Аваков

Глава Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін і міський голова Харкова Геннадій Кернес залишили територію України в напрямку Росії через пропускний пункт Гоптівка. Це стверджував на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» тимчасовий глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков. Ще цього дня Михайло Добкін і Геннадій Кернес виступали на з’їзді депутатів Сходу і Півдня України, ініційованому саме Добкіном і Кернесом. На цьому зібранні закликали взяти владу у регіонах в «свої руки» та йшлося про можливість федералізації України. Але відразу після з'їзду Добкін і Кернес зникли.

Раніше Служба безпеки України попередила, що різко і жорстко реагуватиме на будь-які сепаратистські заяви українських політиків.

Як силовики залишали Київ

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG