Доступність посилання

ТОП новини

В Ахметова кажуть, що готові до «нової системи координат»


Рінат Ахметов
Рінат Ахметов
Холдинг СКМ Ріната Ахметова вважає за необхідне проведення в Україні реформ, запровадження ефективних механізмів державного управління, суттєве розширення повноважень місцевих органів управління і підвищення прозорості й підзвітності влади громадянському суспільству.

«Ми віримо: потенціал України величезний. Ми, як усі українці, прагнемо до створення нової країни. В якій буде встановлено демократію і верховенство права, що забезпечують захист власності, вільну конкуренцію і соціальний захист», – йдеться в заяві холдингу.

СКМ заявляє, що готовий до впровадження нової системи координат та до роботи в ній.

У компанії кажуть, що принципами роботи холдингу, в якому працює близько 300 тисяч людей, були і залишаються професіоналізм, прозорість і відданість демократичним цінностям.

У СКМ зауважують, що події останніх трьох місяців стали найтрагічнішою сторінкою історії України, і висловлюють співчуття рідним і близьким загиблих.

До групи СКМ входять, зокрема, найбільші в Україні гірничо-металургійний холдинг «Метінвест» та енергохолдинг ДТЕК, банки ПУМБ і «Ренесанс-капітал», телекомгрупа Vega, «Медіа група Україна» видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа».
XS
SM
MD
LG