Доступність посилання

ТОП новини

Металеву огорожу на Банковій біля адміністрації президента демонтували


Металеву огорожу на вулиці Банковій біля адміністрації президента демонтували. Про це повідомили у прес-службі виконувача обов’язків глави держави.

«Роботи з демонтажу огорожі поблизу офісу глави держави було проведено на виконання розпорядження виконувача обов’язків президента України, голови Верховної Ради України Олександра Турчинова № 130/2014-рп від 14 березня 2014 року «Про демонтаж металевої огорожі по вулиці Банковій у місті Києві», − мовиться в повідомленні.

Як зазначив з цього приводу виконувач обов’язків заступника глави адміністрації президента України Андрій Сенченко, представники української влади та інші високопосадовці мають бути доступнішими для пересічних громадян України.

«Питання не лише в тому, щоб стала доступною для пішоходів ще одна вулиця в Києві. Питання в тому, що влада має бути доступною для людей. Тому що, як показав досвід попередньої влади, жодні паркани, жодні міліцейські кордони не врятують від гніву народу», − сказав Сенченко.

За словами Сенченка, відсьогодні всі громадяни України та гості нашої держави зможуть вільно проходити вулицею Банковою. Тимчасове коротке обмеження руху може застосовуватися лише на час проведення офіційних заходів.
XS
SM
MD
LG