Доступність посилання

ТОП новини

В ефірі ДТРК «Крим» заборонено транслювати Джемілєва, Чубарова, членів Меджлісу – ЗМІ


Мустафа Джемілєв і Рефат Чубаров (перший і другий ліворуч). Курултай кримських татар, Сімферополь, 12 січня 2012
Мустафа Джемілєв і Рефат Чубаров (перший і другий ліворуч). Курултай кримських татар, Сімферополь, 12 січня 2012
В ефірі ДТРК «Крим» заборонено транслювати лідера кримськотатарського народу, народного депутата України Мустафу Джемілєва і главу Меджлісу Рефата Чубарова, а також членів Меджлісу кримськотатарського народу. Як повідомляє портал «Кримськотатарське питання Online», про це повідомила керівник прес-служби Меджлісу Лілія Муслімова, посилаючись на інформацію співробітників творчого об’єднання кримськотатарських програм ДТРК «Крим».

Крім того, за її інформацією, у «відпустку» відправили директора Творчого об’єднання кримськотатарських програм ДТРК «Крим» Сеітісляма Кишвеєва та головного редактора цього творчого об’єднання Шевкета Ганієва.

22 квітня, Джемілєву заборонили в`їжджати до Криму до 2019 року. Як повідомляється на сайті Меджлісу, рано вранці 22 квітня Джемілєв разом із заступником глави Меджлісу Асланом Омер Киримли виїхали з Криму до Києва.

При перетині адміністративно-територіального кордону Криму з Україною Джемілєву вручили «Акт повідомлення про недозвіл в’їзду до Російської Федерації».
За словами Джемілєва, якщо впродовж останнім часом на територію Криму було заборонено в`їзд представникам багатьох авторитетних міжнародних організацій і дипломатам, то вручене йому «рішення» – це ніщо інше «як показник того, з якою «цивілізованою» державою ми маємо справу». Джемілєв також заявив, що, незважаючи ні на які «постанови», приїде до Криму.
XS
SM
MD
LG