Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині постійно змінюється кількість відкритих для голосування дільниць


У Донецьку виборчі дільниці не відкрилися
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:45 0:00
На Донеччині можна проголосувати на майже п’яти сотнях дільниць. За словами спостерігачів, кількість відкритих дільниць постійно змінюється – деякі закривають через терор бойовиків самопроголошеної «народної республіки», інші відкриваються для голосування. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

За офіційними даними на 9:30 у Донецькій області можна було проголосувати на 426 дільницях з 2430. У Донецьку відкритих дільниць немає.

Представники так званої «Донецької народної республіки» блокують роботу дільничних комісій. Про це Радіо Свобода повідомили спостерігачі спільної моніторингової кампанії обласної організації Комітету виборців України та Громадянської мережі «Опора» в Донецьку. У Докучаєвську (61-й виборчий округ) група озброєних людей захопили дільничні виборчі комісії №140803 та №140800.

За словами членів комісії, бойовики увірвалися на дільниці та вимагали закрити їх. Терористи опечатали сейфи, в яких зберігається вся документація дільничних комісій. Голосування на цих дільницях не відбудеться. Ці дві були повністю підготовленими, щоб в день виборів провести голосування.
XS
SM
MD
LG