Доступність посилання

ТОП новини

На Прикарпатті поховали одного із загиблих біля Волновахи


Труни з тілами 17 загиблих військових вчора привезли до Рівного
Труни з тілами 17 загиблих військових вчора привезли до Рівного
У селі Іллінці Снятинського району на Івано-Франківщині сьогодні поховали 21-річного Дмитра Шкрібляка, який загинув 22 травня під час нападу бойовиків поблизу Волновахи Донецької області.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, уродженець гуцульського села Криворівня, юнак закінчив профтехучилище, відслужив у армії, півтора року тому звільнився у запас, проживав у Іллінцях.
Батьки Дмитра Шкрібляка перебувають на заробітках за кордоном, старший брат служить контрактником у Миколаєві, є ще сестра.

Як повідомив сьогодні голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук, родині загиблого виділили сто тисяч гривень. «Вони (кошти), звичайно, нічого не вирішують, нічого не рятують, але хоча б про допомогу родині при переході у світ інший загиблого можна говорити», – сказав Скрипничук.

Він також повідомив, що з депутатського фонду голови обласної ради виділили 10 тисяч гривень на лікування одного з поранених під час антитерористичної операції з Коломийського району – «на перший раз, щоб розпочати лікування покаліченого хлопця».

На Снятинщині оголосили день жалоби.

Сьогодні у шести областях України ховають 17 загиблих бійців, серед яких найбільше вихідців із Волині.
XS
SM
MD
LG