Доступність посилання

ТОП новини

Голова Народної ради Запоріжжя каже, що попереджав про можливі провокації


Президенту було відомо про можливі провокації на Півдні ‒ Душний
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:03 0:00

Вибуху, що стався на мосту поблизу міста Оріхів Запорізької області, можна було уникнути, заявляє голова Народної ради Запоріжжя Василь Душний. За словами активіста, провокації можна було уникнути, якби до нього прислухалися на недільному вічі в Києві.

«Я говорив і президенту, і його оточенню про те, що Запоріжжя – стратегічний об’єкт. І я в неділю доповідав, що мені відомо про групи диверсантів, які планують провокації. На жаль, до мене не прислухалися», – заявив Василь Душний.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, місцеві журналісти досліджували стратегічні плани АТО вже кілька тижнів. Вони пов’язують підрив мосту з можливим перевезеннями бійців з Бердянська до Донеччини.

«Цим шляхом найкоротше було б переправляти бійців у Маріуполь і на Донеччину. Це, по суті, єдиний короткий залізничний шлях», – розповів у розмові з Радіо Свобода редактор запорізького тижневика «Прав.Да» Валерій Зотов.

Експерти не виключають і можливих спрямованих провокацій – за годину до вибуху в напрямку Бердянська проїхав поїзд із Москви.

Сьогодні о 2:20 ночі до чергової частини Оріхівського управління міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі пошкодили міст на виїзді з міста Оріхів в бік села Новоданилівка.

Як повідомили в управлінні МВС, невідомі скоїли вибух і пошкодили опору залізничного мосту.

XS
SM
MD
LG