Доступність посилання

ТОП новини

В аеропортах Франції посилюють огляд на рейсах в США


В аеропортах Франції посилені заходи безпеки на рейсах в США у зв’язку з погрозами можливих терактів з боку ісламістських радикалів. До таких заходів вдалися на прохання американського уряду. Напередодні з’явилися повідомлення про посилення заходів безпеки в аеропортах Великобританії.

Особливо відчутна дія нових заходів у двох найнавантаженіших аеропортах – «Хітроу» і «Шарль де Ґолль», через які щодня проходить близько 2,5 мільйона пасажирів.

Французька і британська влада рекомендує пасажирам, які вирушають до США, прибувати в аеропорт завчасно через додаткові перевірки, які, як очікується, можуть включати огляд взуття й електронних приладів, зокрема, мобільних телефонів.

2 липня США закликали до посилення заходів безпеки в аеропортах низки європейських і близькосхідних країн, з яких здійснюються прямі рейси до Сполучених Штатів.

Ці заходи – реакція на інформацію про те, що ісламісти-радикали розробляють нові і більш досконалі вибухові пристрої, які не здатні виявити нинішні засоби контролю.

XS
SM
MD
LG