Доступність посилання

ТОП новини

В Артемівському районі загиблих немає, поранені троє дітей – Донецька ОДА


Семеро людей, серед яких троє дітей, потрапили до лікарні з важкими ушкодженнями в Артемівському районі Донецької області через вибух предмету, знайденого в укріпленому районі бойовиків. Про це повідомляє тимчасовий сайт Донецької облдержадміністрації та радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

«Всі у дуже важкому стані – потрібні термінові ампутації рук і ніг. Деякі назавжди втратили зір. В особливо важкому стані, буквально на межі життя і смерті, перебуває дитина у віці 1 рік і 2 місяці, яка також опинилася у цьому дворі», – зазначає Геращенко.

Раніше ЗМІ з посиланням на радника міністра внутрішніх справ повідомляли про дев’ятьох поранених дітей у селі Берестове Артемівського району, деякі мас-медіа інформували і про смерть однієї дитини.

З середини квітня і до 26 липня на сході України було вбито щонайменше 1129 осіб і 3442 поранено. Про це йдеться у четвертій доповіді щодо ситуації з правами людини в Україні Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні, оприлюдненій у понеділок.

XS
SM
MD
LG