Доступність посилання

ТОП новини

МВС: у день виборів бойовики готують у зоні АТО провокації під виглядом бійців батальйонів


У день проведення позачергових парламентських виборів в Україні бойовики готують у зоні АТО збройні провокації під виглядом бійців батальйонів спецпризначення МВС. Про це йдеться на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

«Із захопленого терористами Новоазовська до штабу АТЦ надійшла оперативна інформація, що там помічені кілька КАМАЗів з розпізнавальними знаками АТО. На цих автомобілях пересуваються люди, одягнені у камуфляжну форму з відзнаками батальйонів «Азов» і «Айдар». За інформацією командира полку Нацгвардії «Азов» Андрія Білецького, в Новоазовську немає і не може бути українських бійців. Андрій Білецький допускає, що терористи, можливо, готують збройні провокації в сусідніх населених пунктах під виглядом бійців українських спецбатальйонів в день виборів, щоб залякати людей, викликати паніку і зірвати виборчий процес», – йдеться в повідомленні.

МВС закликає населення прилеглих до зони АТО районів бути пильними, не піддаватися на провокації і не панікувати.

Напередодні в МВС України заявили, що в день голосування 26 жовтня 60 тисяч працівників міліції працюватимуть безпосередньо на виборчих дільницях, і загалом близько 90 тисяч правоохоронців задля безпеки виборчого процесу на всіх рівнях.

XS
SM
MD
LG