Доступність посилання

ТОП новини

Україна обирає. Живий блог

До Верховної Ради проходять 7 партій – національний екзит-пол

На цьому Живий блог прощається з вами.

За останніми даними з 193 одномандатних виборчих округів, явка становить 52.44%. Найвищка явка - на Львівщині - цілих 70%

Чекаємо повідомлень від ЦВК!

Міністр закордонних справ Австрії Себастіан Курц вважає, що дострокові парламентські вибори в Україні є сигналом для демократичного прогресу.

«Батьківщина» заявляє, що в Києві невідомі обстріляли автомобіль кандидата від партії

«Батьківщина» заявляє, що невідомі обстріляли автомобіль кандидата в депутати від партії у 217-му виборчому окрузі Києва Володимира Старовойта. Як повідомили у прес-службі «Батьківщини», інцидент стався сьогодні близько 21.30 неподалік станції метро ”Мінська”.

”Вогонь відкрили з автомобіля без номерів, що мав символіку батальйону ”Азов”, але, як повідомляють спостерігачі, цей автомобіль бачили сьогодні вдень на виборчих дільницях Оболонського району, й було зафіксовано номерні знаки”, – передає прес-служба Київської міської парторганізації ”Батьківщини”.

Як йдеться в повідомленні, ніхто не постраждав, на місці події працює слідчо-оперативна група.

”Опозиційний блок” сподівається на формування фракції в новообраній Раді в кількості 50-60 депутатів

Політична партія ”Опозиційний блок” заявляє, що сподівається на формування фракції в новообраній Верховній Раді в кількості 50-60 народних депутатів. Про це сьогодні сказав на брифінгу керівник штабу ”Опозиційного блоку” Сергій Ларін.


”Ми прогнозуємо і бачимо, що десь порядка 30 депутатів ми можемо мати мажоритарників, які ввійдуть у фракцію ”Опозиційного блоку”, - сказав Ларін.


При цьому він повідомив, що партія сподівається, що фракція буде мати ”як мінімум 50-60 народних депутатів”.

Звернення Президента України з приводу завершення виборів до Верховної Ради: "Народний суд, вище якого лише суд Божий, виніс смертний вирок Комуністичній партії України".

Чи хотіли б кримчани проголосувати на парламентських виборах?
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:10 0:00

”Опозиційний блок” називає вибори до Ради найбруднішими стосовно опозиції

Політична партія ”Опозиційний блок” називає позачергові вибори до Верховної Ради України найбруднішими по відношенню до представників опозиції. Про сьогодні сказав на брифінгу лідер ”Опозиційного блоку” Юрій Бойко.

”В історії нашої країни ще не було таких брудних виборів по відношенню до представників опозиції”, - сказав Бойко.

Зокрема він наголосив, що активістів ”Опозиційного блоку” намагалися залякувати та переслідувати. При цьому він звинуватив владу в розповсюдженні в місті Сєвєродонецьк Луганської області матеріалів та плакатів від імені терористичної організації ”Луганська народна республіка”.

Бойко також продемонстрував такі плакати. Зокрема, на плакатах був напис: ”Пенсіонере: підеш на вибори - залишимо без пенсій. Підпис - ”ЛНР”.

За його словами, ”Опозиційний блок” готує матеріали, щоб звернутись в правоохоронні органи.

Заступник голови Дніпропетровської обласної адміністрації Святослав Олійник пише:

Атмосфера в штабі "Батьківщини" після оприлюднення їхніх результатів Національним екзит-полом - 5.6%

"Свобода" не вважає 6.3% поразкою

На парламентських виборах 26 жовтня долають п’ятивідсотковий бар’єр сім політичних партій. Про це свідчать попередні дані національного екзит-полу.

За партію «Блок Петра Порошенко» проголосували 23%, Народний фронт – 21,3%, Самопоміч – 13,2%, «Опозиційний блок» – 7,6%, «Свобода» – 6,3%, Радикальну партію – 6,4%, «Батьківщина» – 5,6%.

Кількість респондентів на 18.00 –16 643 респондентів.

Голосування в прифронтовому селищі на Луганщині
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:54 0:00

В мережі лякають лінивих - хто не проголосував, той після смерті потрапить в Росію!

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG