Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську зустрічали «кіборгів» з Донецького аеропорту з квітами


У Дніпропетровську з квітами та прапорами зустрічали «кіборгів»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:54 0:00

У Дніпропетровську з квітами та прапорами зустрічали «кіборгів»

У Дніпропетровську у вівторок увечері на площі Героїв Майдану урочисто зустрічали військовослужбовців, які захищали Донецький аеропорт і повернулись додому на короткий відпочинок.

Дніпропетровці прийшли з квітами, прапорами, солодощами, подарунками. Дехто приніс власноруч виготовлені обереги. Загалом на площі зібралось кілька сотень людей. Вони вітали солдатів вигуками «Герої!», «Дякуємо!», «Слава Україні!», обіймали, діти – фотографувались з бійцями на згадку.

Активісти козацьких організацій вручили бійцям подяки, а також заявили про прийняття захисників України до козацького товариства.

За словами самий військових, попереду у них 10 діб відпочинку у колі рідних, потім вони знову повернуться на службу на Донбас.

«Тепер ми слідкуватимемо з новин за ситуацією у Донецькому аеропорту. Ми впевнені, що наші хлопці-побратими його не здадуть, адже він уже став символом України», – говорили бійці, спілкуючись із журналістами.

У понеділок у Раді національної безпеки та оборони України заявили, що бойовики стягують військову техніку та живу силу до північно-західних передмість та районів Донецька. За даними РНБО, у неділю бойовики тричі з гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали позиції українських військових у районі Донецького аеропорту.

Бої за Донецький аеропорт між сепаратистами та українськими військовими, які його контролюють не припиняються з моменту оголошення режиму припинення вогню на Донбасі 5 вересня.

XS
SM
MD
LG