Доступність посилання

ТОП новини

За ніч відбулося 15 обстрілів позицій сил АТО – прес-центр


Проросійські бойовики протягом ночі 15 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі, напружена ситуація зберігається поблизу Дебальцевого, Чорнухиного та Горлівки. Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Під вогонь ракетних систем залпового вогню «Град» потрапили наші підрозділи, що дислокуються неподалік населених пунктів Гірське та Золоте. Там бойовики протягом години вели вогонь, втрат серед українських військових немає», – інформує прес-центр.

У районі Донецького аеропорту ніч минула спокійно, але бойовики вели артилерійський обстріл українських позицій в Новокалиновому зі боку Авдїївки.

«Сили АТО відкривають вогонь у відповідь на провокації бойовиків за умови, що це не завдасть шкоди мирному населенню», – ідеться в повідомленні прес-центру АТО.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують в обстрілах цивільних українську сторону. Зокрема, вони стверджують, що саме українські військові причетні до обстрілу подвір’я школи № 63 в Донецьку, жертвами якого стали двоє підлітків.

Незалежного підтвердження інформації з обох сторін немає.

XS
SM
MD
LG