Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики викрали керівників управління ДПтС в Луганській області


Проросійські бойовики угруповання «ЛНР», архівне фото
Проросійські бойовики угруповання «ЛНР», архівне фото

Озброєні люди викрали керівників управління Державної пенітенціарної служби в Луганській області. Про це кореспонденту Радіо Свобода повідомили у прес-службі Державної пенітенціарної служби.

За даними відомства, захоплення сталось 1 грудня під час переведення регіонального підрозділу ДПтС до Сєверодонецька Луганської області.

Озброєні люди забрали у представників луганського управління Державної пенітенціарної служби документи та мобільні телефони, наразі зв’язок з ними відсутній.

Раніше голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повідомив, що бойовики угруповання «ЛНР» викрали всіх керівників управління Державної пенітенціарної служби в Луганській області.

«Позавчора, 1 грудня, озброєні автоматами бойовики так званої ЛНР у Луганську позбавили волі все керівництво Управління Державної пенітенціарної служби в Луганській області включно з керівником, першим заступником, заступником, начальником відділу кадрів, завідувачем канцелярією та начальником штабу. Їх місцезнаходження зараз невідоме», – зазначив Москаль.

Він також наголосив, що практично всі колонії з утримання в’язнів у Луганській області знаходяться на території, що контролюється бойовиками.

З квітня на території Луганської та Донецької областей проводиться антитерористична операція. Частину цих територій контролюють проросійські бойовики.

XS
SM
MD
LG