Доступність посилання

ТОП новини

За добу бойовики з «Градів» дванадцять разів обстріляли Дебальцеве – штаб АТО


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

За добу з систем залпового вогню «Град» бойовики дванадцять разів обстріляли Дебальцеве, повідомляє прес-центр АТО.

Крім того, з «Градів» шість разів обстріляли Троїцьке, двічі вогонь вівся по Новогригорівці, а також по Попасній, Кримському, Орлово-Іванівці, Центральному, Старогнатівці.

З артилерії та мінометів чотири рази стріляли по Дебальцеву, Попасній, Комуні, Луганському, Кримському, Рідкодубу, Малоорлівці, Новоорлівці, а також по населених пунктах Шуми, Міус, Троїцьке, Новозванівка та Попасна.

За даними штабу АТО, сепаратисти намагалися штурмувати позиції українських військових з допомогою танків та піхоти поблизу Рідкодуба, Центрального і двічі Чорнухиного, але, отримавши відсіч, відступили.

На луганському напрямку з мінометів бойовики сім разів обстріляли Кримське, п’ять разів Тошківське, також Кряківку, Станицю Луганську, Нижнє, Новотошківське. З «Градів» і танків сепаратисти вели вогонь по населених пунктах Станиця Луганська та Кримське.

На донецькому напрямку бойовики з мінометів та артилерії стріляли по Сєверному, Пісках, Авдіївці, Тоненькому, Опитному, Водяному, двічі Гранітному та тричі Богданівці, а з «Градів» по Ольгинці, Кураховому та Новоласпі.

Неподалік Маріуполя з мінометів обстріляли Новоселівку, Чермалик, Приморське, а з «Градів» Талаківку.

Водночас сепаратисти на своїх сайтах заявлять про оточення українських військових поблизу Дебальцева. У штабі АТО зазначають, що сили АТО «тримають позиції». Дебальцеве є однією з кількох гарячих точок, де в січні активізувалося збройне протистояння між сепаратистами та урядовими військами.

XS
SM
MD
LG