Доступність посилання

ТОП новини

Шокін звільнив начальника ГСУ Генпрокуратури та прокурора Донецької області


Віктор Шокін
Віктор Шокін

Шокін звільнив начальника ГСУ Генпрокуратури та прокурора Донецької області

Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом звільнив начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Святослава Лаганяка. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Як повідомляється, Лаганяк на цій посаді організовував роботу з розслідування злочинів щодо учасників Революції гідності, а також протизаконних дій чиновників режиму Віктора Януковича і поверненню викрадених і виведених за кордон коштів.

Крім того, Генпрокурор звільнив з посади прокурора Донецької області Миколу Франтовського.15 січня Міжвідомча комісія з надання статусу учасника бойових дій в зоні АТО надала статус учасника бойових дій прокурору Донеччини Миколі Франтовському та його першому заступнику Олександру Лівочці. У Громадському люстраційному комітеті заявили, що таким чином службовці намагаються уникнути люстрації.

Також звільнений Володимир Орлов, який обіймав посаду заступника начальника Головного управління процесуального керівництва і нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, у сфері транспорту та в кримінальних провадженнях слідчих органів прокуратури ГПУ.

XS
SM
MD
LG