Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко про візит в ОАЕ: уклали угоди про постачання для ЗСУ оборонних засобів


Петро Порошенко, архівне фото
Петро Порошенко, архівне фото

Президент Петро Порошенко заявляє, що під час візиту до ОАЕ українська делегація уклала угоди та визначила терміни постачання для українських Збройних Сил необхідних оборонних засобів.

«Ми значно розширили номенклатуру нашої співпраці. Ми уклали та визначили терміни постачання для українських Збройних Сил необхідних оборонних засобів. Я впевнений, що сьогоднішній візит був надзвичайно успішним», – сказав Порошенко.

За повідомленням прес-служби президента, документ про військово-технічну співпрацю між Україною та ОАЕ підписав начальник Генерального штабу Віктор Муженко.

Порошенко називає успішним свій робочий візит до Об’єднаних Арабських Еміратів та зазначає важливість проведених переговорів та контрактів, які підписали українські підприємства під час виставки IDEX–2015.

«На виставці IDEX відбулися важливі переговори. Українські підприємства-виробники підписали декілька важливих контрактів на десятки мільйонів доларів, які допоможуть нам залучити валюту в країну і, в той же час, дадуть необхідні ресурси для підвищення можливостей української армії, прискорення проведення модернізації та залучення найкращих виробників для забезпечення оборонної стратегії», – повідомив президент.

Раніше повідомлялось, що під час візиту Порошенко та прем’єр-міністр ОАЕ домовились про посилення співпраці між двома країнами, зокрема у сфері енергетики, оборони та сільського господарства.

XS
SM
MD
LG