Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині вночі з артилерії та мінометів обстрілювали Попасну – Москаль


Геннадій Москал
Геннадій Москал

За минулу ніч, з 23:00 до 3:00, місто Попасна Луганської області обстрілювали з артилерії та мінометів безперервно, повідомляє прес-служба голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

«Снаряди вибухали кожні 10 хвилин. За словами місцевих мешканців, ця ніч була найгарячішою за останні два тижні. Найбільше постраждав мікрорайон Черемушки (багатоповерхові масиви) та Капура (приватний сектор)», – йдеться у повідомленні.

Інформації про постраждалих серед мирних жителів немає.

За даними Луганської ОДА, Попасну обстрілювали з боку окупованого Первомайська.

«Місто обстрілюють так звані казаки всевеликого войска донского. Які неодноразово заявляли, що не підписували в Мінську ніяких домовленостей і дотримуватися їх не збираються», – заявив Москаль.

Після оголошення режиму припинення вогню на Донбасі у Луганській ОДА та у штабі АТО уже неодноразово повідомляли про обстріли Попасної.

12 лютого лідери України, Франції, Німеччини та Росії домовились про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, однак обстріли на Донбасі не припиняються. Українські військові та проросійські сепаратисти звинувачують одне одного в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG