Доступність посилання

ТОП новини

Віктора Януковича-молодшого поховали в Севастополі – брат Олександр


Місце ймовірного поховання Віктора Януковича-молодшого
Місце ймовірного поховання Віктора Януковича-молодшого

Син колишнього президента Віктора Януковича Олександр підтвердив, що похорон Віктора Януковича-молодшого відбувся у Криму. Про це він розповів у інтерв’ю російському виданню «Комсомольська правда».

«Ми вирішили поховати брата тут, тому, що він дуже любив Крим, а тим більше Севастополь, і в Свято-Микільському храмі він бував не раз», – розповів Олександр Янукович.

«Крім того, на півострові живе наша матір і їй буде легше відвідувати тут могилу брата. Що ж стосується мене, то я спустошений, хочу скоріше полетіти до Пітера або в Москву», – додав він.

22 березня з’явилися суперечливі повідомлення про загибель Януковича-молодшого на озері Байкал у Росії.

Російські ЗМІ з посиланням на МНС Росії стверджували, що в ДТП на Байкалі помер москвич Віктор Давидов, якому так само, як і Януковичу-молодшому, було 33 роки. Водночас ті ж джерела вказували, що прізвище «Давидова» до укладення шлюбу з Віктором Федоровичем Януковичем мала його дружина Людмила Янукович.

Вчора Партія регіонів офіційно підтвердила загибель сина колишнього президента України Віктора Януковича.

Офіційного підтвердження загибелі Януковича-молодшого досі немає. Сьогодні речник МЗС Євген Перебийніс повідомив, що Міністерство закордонних справ України не отримало офіційної інформації про загибель Віктора Януковича-молодшого в Росії, наявна усна інформація є суперечливою.

Вчора повідомлялось про безіменне поховання на кладовищі, розташованому біля Свято-Микільського храму в Севастополі, припускалось, що могила належить синові колишнього українського президента Віктора Януковича.

XS
SM
MD
LG