Доступність посилання

ТОП новини

Метод із застосуванням препарату “Еконадін” - в арсеналі засобів для швидкого реагування на нафтове забруднення і дозволяє блокувати його у найкоротший термін


Метод із застосуванням препарату “Еконадін” - в арсеналі засобів для швидкого реагування на нафтове забруднення і дозволяє блокувати його у найкоротший термін

Одеса, 25 квітня 2001 - Саме у ці дні у німецькому містечку Гановер триває робота досить представницької міжнародної виставки. Її назва -«Гановер –мессе – 2001”.

Україну на цій виставці представляє поважна делегація, а що стосується Одеси – це науково-виробниче об”єднання “Еконад” \деректор Валентин Соловйов\ та Одеський національний університет імені Мечнікова. Пропозиції одеситів представляє кандидат біологічних наук та науковий керівник “Еконаду” Галина Кожанова.

На одеській частині стенду проведено презентацію препарату “Еконадін” \екологічна надія\. Його застосування передбачається під час заходів з ліквідації нафтового забруднення на поверхні акваторії. “Еконадін” являє собою імобілізовані за спеціальною технологією на органічному субстраті \торфі\ непатогенні бактерії – супердеструктори, виділені з природного середовища. Він захищений патентами.

Метод із застосуванням препарату “Еконадін” - в арсеналі засобів для швидкого реагування на нафтове забруднення і дозволяє блокувати його у найкоротший термін та попередити поширення, ліквідувати забруднення з максимальним екологічним збитком тощо.

Використовується метод у морських торгових портах України з 1997 року \Одеса, Південний, Керч, Ізмаїл та інші\. Його застовування показало, що метод є високоефективним засобом для очищення водного середовища від вуглеводнів нафти.

Метод може використовуватися у якості основного засобу при ліквідації тонкого плівкового забруднення на великій площі водної поверхні. Результат буде практично миттєвим.

В Одесі переконані, що “Еконадін” – це світова технологія 21 століття, яка переважає аналоги світових стандартів за якістю очищення та стабільністю технологічного процесу.

Залишається додати, що препарат “Еконадін” випускається відомим не лише в українському причорноморському місті науково-виробничим підприємством “ЕКОНАД”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG