Доступність посилання

ТОП новини

Нова жертва – полковник СБУ...


Нова жертва – полковник СБУ...

Одеса, 7 серпня 2001 - В Одесі скоєно черговий резонансний злочин. Минулої ночі невідомими дотепер злочинцями застрелено полковника Служби безпеки України Євгена Задорожного.

Злочин скоєно в Одесі на вулиці Авдєєва Чорноморського, у подвір’ї будинку де жив полковник Служби безпеки України. Злочинець стреляв двічі. Одна з куль певно і була смертельною – потрапивши у голову і серце.

Євген Задорожний мав безпосереднє відношення до питань боротьби з організованою злочинністю та контрабандою.

На думку Голови парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Юрія Кармазина – “мова йде про чергове вбивство “на замовлення”. За його словами, “Про мотиви говорити вбивства говорити ще зарано. На порядку денному тут є багато складних питань для обговорення”.

Юрій Кармазин далі продовжив:

“Хотілося б щоби це вбивство було останнім. Але, це викликає неприємні думки. Неприємні думки є і з приводу контрабанди яка проходила і проходить через Одесу. Такі зухвалі вбивства стали сумною реальністю Одеси.

Не розкриття одних злочинів тягне за собою інші. Не розкрито вбивство Голови Одеського обласного арбітражного суду Бориса Віхрова – і тут новий злочин – застрелено полковника СБУ – начальника відділу Служби Безпеки”

Доречі, 06 серпня в Одесі з Благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського УПЦ МП Агафангела, у Свято Архангело-Михайлівському жіночому монастирі, відбувся молебен перед будівництвом каплиці на честь Святих Князів Мучеників Бориса, Гліба та Ігора. На місці, де колись стояла столярна майстерня, яка залишилася ще від часів розміщення тут туберкульозної лікарні, буде побудовано Каплицю. Гарний проект зробила єпархіальний архітектор Тамара Єніна в пам’ять про застрелених невідомими злочинцями Голови арбітражного суду Бориса Віхрова та журналіста Ігоря Бондаря.

Каплиця будується на гроші батьків Віхрова та Бондаря.

Тим часом, кількість жертв нових злочинів в Одесі постійно зростає.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG