Доступність посилання

ТОП новини

Перший український фестиваль Інтернет


Перший український фестиваль Інтернет

Київ, 11 жовтня 2001 - Коли мова заходить про фестиваль, ми, як правило, уявляємо собі майданчик, чи то пак, майдан, на якому повинна б відбуватися ця подія. Однак на цей раз майдан виявився інтернетним. І хоча дійство відбувалося не на нашому Інтернет –майдані, але цієї події ми також не могли оминути, тим паче що це, що не кажіть, але “Перший український фестиваль Інтернет“.

Пригадуєте закон фізики про те, що ніщо з нічого не береться...”? Так само і у випадку з проведенням “Першого українського фестивалю Інтернет”. Його появу підказало саме життя. А оскільки до інтернетного буття все-таки ближчі фахівці, то почин належить саме їм: так, оргкомітет фестивалю очолив представник фірми “УкрНет” Олег Жолобов. Він повідомив, що проводиться фестиваль як український, але виходить на рівень міжнародний, і професійних обмежень не має.

Щодо жюрі, то його члени брали до уваги не програмну частину сайтів, а більше їхні візуальні характеристики, - зокрема, якість графіки, код, розмір та структуру сторінок, доступність посилань, відповідність сайту тим завданням, які перед ним поставлено. Важливим є і те, що автори сайтів - учасники фестивалю зможуть отримати розшифрування з переліком оцінок тих чи інших їхніх характеристик.

Переможців ще не визначено, але однозначно переміг Інтернет, який став ближчим завдяки 1-му українському фестивалю.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG