Доступність посилання

ТОП новини

Журналістам регіональних телекомпаній Одеси дано вказівку зробити мікрофільм про діяльність нинішнього міського голови


Журналістам регіональних телекомпаній Одеси дано вказівку зробити мікрофільм про діяльність нинішнього міського голови

Одеса, 10 січня 2002 - В Одесі міська влада та опозиція розпочали активну підготовку до виборів міського голови. Прихильники Руслана Боделана вдаються до різних агітаційних кроків, щоб продовжити володарювання колишнього першого комуніста області.

Нині в Одесі важко знайти політика чи звичайного мешканця, які б вірили у чесність проведення найближчих виборів міського голови. У всіх ще на пам’яті указ президента України, а далі й рішення Кіровоградського обласного суду, яке скасувало результат березневих виборів 1998 року. Пам’ятають одесити і про те, як змінений склад міської виборчої комісії не допустив на повторні вибори тодішнього мера. Нині, як наголосив для Радіо “Свобода” незалежний журналіст Едуард Щеглов, в Одесі влада знає про те, що популярність Руслана Боделана є надзвичайно низькою. Це визнають навіть соціологічні опитування, зроблені останніми тижнями і оприлюднені у підконтрольних владі засобах масової інформації. Така ситуація зберігається навіть за умови, що 80% мас-медіа Одеси не є під контролем команди Руслана Боделана, а ще 20% підтримують голову антимонопольного комітету України Олексія Костусєва.

У ще одного можливого кандидата на посаду міського голови Одеси, народного депутата Едуарда Гурвіца залишається лише одна, але досить впливова можливість на перемогу – це його найвищий рейтинг серед виборців. І популярність ця залишається значною навіть за умови, що про діяльність Едуарда Гурвіца більшості регіональних мас-медіа писати заборонено.

З метою зберегти владу команда Руслана Боделана вдається до різних агітаційних кроків.

Як стало відомо, журналістам регіональних телекомпаній дана вказівка зробити мікрофільм про діяльність нинішнього міського голови. Це має бути зроблено на підставі відео матеріалів, записаних журналістами за останні 4 роки. Ці фільми мають здавати до виборчого штабу міського голови. Журналісти зустріли таку вказівку без особливого піднесення . Окремі з них мають намір подавати заяви про звільнення з роботи, бо не отримують зарплати понад 3 місяці.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG