Доступність посилання

ТОП новини

Економічні Новини


Економічні Новини

НА СЬОГОДНІ ЗАГАЛЬНИЙ ВКЛАД ТУРИЗМУ В ЕКОНОМІКУ УКРАЇНУ СКЛАДАЄ 10% ВВП

Як підкреслив в ході зустрічі з іноземними дипломатами голова Державної туристичної адміністрації Валерій

Цибух, потенціал цієї сфери такий, що “його можна розвивати вдвічі-втричі більше”, зокрема, за рахунок сільського, зеленого туризму.

Також, на його думку, розвивати туризм можна лише за рахунок надання якісних послуг, спрощення візового режиму і поширення рекламної продукції про Україну як туристичну країну. За словами В.Цибуха, за 2001 рік Україну відвідали біля 14 мільйонів чоловік. Це на 30% більше, ніж у 2000 році.

УКРАЇНА МАЄ ДОСИТЬ НЕПОГАНІ ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ. СЬОГОДНІ БІЛЬШ АКТИВНО РОЗВИВАЄТЬСЯ “ІМПОРТ” ТУРИСТІВ, В ТОЙ ЧАС ЯК РАНІШЕ ПЕРЕВАЖАВ “ЕКСПОРТ”

Про це повідомила під час презентації представництва французької туристичної компанії “INEXO Voyages” його керівник Тетяна Стародубцева.

За її словами, нинішні тенденції в українському туризмі помічають серйозні зарубіжні компанії. Зокрема, її французькі боси вирішили розширити свою присутність в Україні, раніше “ІNEXO Voyages” працював через агентів, віднині діятиме повноцінне представництво компанії.

У 2001 РОЦІ АВІАКОМПАНІЯ "LUFTHANSA" ЗБІЛЬШИЛА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПАСАЖИРІВ НА МАРШРУТІ КИЇВ – ФРАНКФУРТ НА 5,7 ВІДСОТКА У ПОРІВНЯННІ З 2000 РОКОМ

Про це повідомив регіональний директор авіакомпанії в Україні Антоніо Куоко.

Він поінформував, що "Lufthansa" у цьому році планує відкрити у Дніпропетровську, Львові, Симферополі та інших великих містах агентства з продажу авіаквитків.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG