Доступність посилання

ТОП новини

Одеська правозахисна академія має у планах порушити справу проти Руслана Боделана


Одеська правозахисна академія має у планах порушити справу проти Руслана Боделана

Одеса, 24 жовтня 2002 - Президент Одеської Правозахисної академії Валерій Кочетов не сумнівається у тому, що “розмова між Леонідом Кучмою та міським головою Одеси Русланом Боделаном – оприлюднена в Інтернеті – таки відбулася. Цю розмову я і читав і слухав на сайті “Набат”.

“Те що Руслан Боделан дав Президенту хабар, я гадаю Він робив це не вперше. Це вже традиція, завдяки якій Руслан Боделан і нині є при владі.

Я не здивуюся, якби з'явився запис де є підтвердження, що Руслан Боделан за 1998 рік давав такий самий хабар Кучмі. Особливості цього запису є у тому, що тут згадується результат цього хабара. Це те, що конкретний державний чиновник, а точніше пан Єхануров, мав виконувати якусь роботу за результатами хабара.

Я гадаю, що є підстава для того щоби опитати пана Єханурова.

Що стосується безпосередньо запису, то нажаль у нас немає можливості притягти до відповідальності Президента. Але, з іншого боку – будь яка особа яка пов'язана з Президентом може бути притягнена до відповідальності

Я сподіваюся, що найближчим часом у мене буде запис не з Інтернету. Тоді вже я звернуся до суддів Одеси, Києва з проханням порушити карну справу проти Руслана Боделана за фактом поданої мною заяви.

У разі порушення такої справи думаю, що другим відповідачем має бути пан Кучма.

З точки зору моралі мені прикро що я живу у цій країні. Мені соромно, що цим містом, цією країною керують такі люди”.

Валерій Кочетов переконаний, що це не єдина така розмова Кучми і Боделана, яка мала б привернути увагу правоохоронних органів. Досить згадати хоча б ту коли Руслан Боделан представляв Президенту Кучмі – Олександра Жукова...

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG