Доступність посилання

ТОП новини

Чи чекатиме Одесу “Боделан-гейт”?


Чи чекатиме Одесу “Боделан-гейт”?

Одеса, 16 листопада 2002 - Народний депутат України Юрій Кармазин не змінив своєї думки і далі вважає, що за фактом оприлюднення розмов між Президентом України Леонідом Кучмою та Одеським міським головою Русланом Боделаном “необхідно порушити карну справу, адже мав місце факт одержання хабара”.

Він не погодився з думкою про те, що подарунки Руслана Боделана Леоніду Кучмі можна вважати такими, що подаровані як “приятелю”, адже обидва займають певні посади і один від одного залежать...

Юрій Кармазин переконаний, що факт відсутності реакції з боку мерії Одеси на оприлюднені розмови є проявом “віри у безкарність. Але, висновки незабаром будуть зроблені”.

Співголова громадської організації “Українське братство” в Одесі Андрій Юсов переконаний, що якщо в Україні проти майора Мельниченка порушено карну справу “за розголошення державних таємниць” – є всі підстави для перевірки і тієї частини розмов де співрозмовниками є Леонід Кучма та Руслан Боделан. “Правоохоронці чомусь поводять себе мляво не помічаючи реальності.

У будь якій нормальній країні влада миттєво відреагувала б на оприлюднення подібних розмов. Нажаль, Одеса розташована не у такій країні...”

Голова обласної організації Партії Реформи і Порядок Володимир Курінний висловив подив мовчанням Одеського міського голови на оприлюднені записи його розмов з паном Кучмою.

“Мовчання пана Боделана скоріше за все свідчать про те, що ці розмови мали місце. У іншому разі міський голова подав позов до суду на Інтернет сайт “5 елемент” та на екс- народного депутата України Олександра Жира. Цього не відбувається.

Незрозумілою є і позиція правоохоронних органів, які мали б розпочати вивчення досить цікавих моментів...”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG