Доступність посилання

ТОП новини

ЛИТВИН НАГОЛОШУЄ НА НЕДОЦІЛЬНОСТІ ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ЗАКОНУ ПРО ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА ПІД ЧАС ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ.


Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН наголошує на недоцільності внесення змін до закону про вибори президента України під час виборчої кампанії.

Про це В.ЛИТВИН сказав на зустрічі з послами іноземних держав Канади, Німеччини, Польщі, Нідерландів, Франції, Великої Британії, Японії, США, представником Єврокомісії та іншими.

Зокрема, інформуючи послів про роботу тимчасової спеціальної комісії ВР з моніторингу виборів В.ЛИТВИН нагадав про її рішення не вносити зміни до закону про вибори президента. При цьому він підкреслив, що це стосується саме виборчого періоду.

"Для того, щоб зберегти стабільність законодавства ми погодились пожертвувати на цей період деякими потрібними, але не принциповими на сьогодні змінами", - сказав Голова ВР, додавши, що ці зміни можуть дезорганізувати виборчий процес.

Як відомо, ЦВК пропонувала парламенту внести зміни до закону про вибори президента, а також депутати пропонували внести щодо залучення громадських організацій до спостережень за виборами, а нещодавно в парламенті було зареєстровано законопроект, відповідно до якого кандидат у президенти для своєї перемоги має набрати у другому турі більше 50% голосів.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG