Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні визначилися із позицією щодо голосування у парламенті по кандидатурі Юліі Тимошенко на посаді прем’єра ще декілька політичних сил


СДПУ(О) голосуватиме у вільному режимі, а “Демініціативи” та група “Союз” підтримають ïï кандидатуру. Соціалісти ще вчора заявили, що у четвер, 3 лютого, голосуватимуть за кандидатуру Тимошенко.

Лідер СПУ Олександр Мороз: “Мова йде про рішення, які ухвалює тільки Президент. Ми домовилися, що завтра організуємо таку зустріч, і там визначимося. Відносно призначення на посаду Юліі Тимошенко, я думаю, що це не викликатиме заперечень у фракціï, я більш, ніж певен, що за неï проголосують без зв’язку із тим, ми будемо входити до влади, чи не будемо”.

Про свої претензіï на посади у майбутньому уряді сьогодні оголосила фракція Народноï аграрноï партіï, говорить ïï член Олег Зарубинський.

“У членів фракціï є певні амбіціï. Стосуються вони, зрозуміло, що, оскільки вона ще на сьогоднішній момент Народною аграрною партією, агропромислового комплексу. Є деякі претензіï і щодо інших міністерств та державних комітетів”.

Члени фракціï БЮТ стверджують, що не претендують на жодну з посад у новому Кабміні, окрім прем’єрськоï.

Андрій Шкіль: “БЮТ не претендує на жодні портфелі, окрім прем’єр-міністра, а все, що запропонують, буде розглядатися, кому запропонують конкретно і хто пропонуватиме”.

Хоча Юлія Тимошенко пропонує ще одного члена фракціï БЮТ Олександра Турчинова на посаду міністра внутрішніх справ.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG