Доступність посилання

ТОП новини

Депутат від ОПЗЖ Волошин: результат тесту негативний, ніякого коронавірусу в мене немає


Наприкінці лютого Олег Волошин зустрівся у Франції з місцевим депутатом парламенту, у якого згодом виявили коронавірус
Наприкінці лютого Олег Волошин зустрівся у Франції з місцевим депутатом парламенту, у якого згодом виявили коронавірус

Народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Олег Волошин заявив, що результат його тесту на коронавірус – негативний.

«Що ж, друзі, як і очікував, результат тесту негативний. Ніякого коронавірусу в мене немає. Гарну новину повідомив особисто [голові Верховної Ради] Дмитру Разумкову, який тримав всю цю ситуацію особисто під контролем і взагалі повівся вчора і як прекрасний спікер, і просто як справжній чоловік», – повідомив Волошин у фейсбуці.

Наприкінці лютого Волошин зустрівся у Франції з місцевим депутатом парламенту Жаном-Люком Рейтцером. Цього тижня в нього у французького політика виявили захворювання, спричинене новим коронавірусом.

Новий коронавірус SARS-CoV-2, раніше відомий як 2019-nCoV, належить до великої групи коронавірусів і викликає захворювання COVID-19. У деяких випадках перебіг хвороби – легкий, в інших – із симптомами застуди і грипу, зокрема з високою температурою і кашлем, у складніших випадках також спостерігається задишка. Це може перерости в пневмонію, яка може стати смертельною. Але більшість хворих одужує.

Станом на 7 березня кількість підтверджених випадків COVID-19 сягнула 105 тисяч. Понад 58 тисяч одужали, 3 555 померли.

XS
SM
MD
LG