Доступність посилання

ТОП новини

Cили РФ запустили ударні дрони в напрямку Сумщини – ЗСУ


Українські сили ППО перехоплюють іранський дрон Shahed під час російської атаки на Київ, 30 травня 2023 року, фото ілюстративне
Українські сили ППО перехоплюють іранський дрон Shahed під час російської атаки на Київ, 30 травня 2023 року, фото ілюстративне

Російські загарбники здійснили запуск ударних безпілотників у напрямку Сумської області, повідомляють у Повітряних силах ЗСУ.

«Ворожі ударні БпЛА з Курської області у напрямку Сумщини, курс південно-західний», – кажуть українські військові.

Раніше військові попередили про загрозу застосування ворожих ударних БпЛА для Запорізької та Дніпропетровської областей.

У низці східних областей оголошено повітряну тривогу.

За даними Повітряних сил ЗСУ, дві групи дронів-камікадзе зафіксували у Дніпропетровській області, які летять північним та північно-західним курсом у напрямку Харківської та Полтавської областей.

Раніше стало відомо, що у вівторок, 7 травня, Росія вивела у Чорне море підводний човен із «Калібрами», повідомив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG