Доступність посилання

ТОП новини

Смерть підлітка у Києві: підозрюваний не визнає провини – ДБР


Підозрюваний перебуває в СІЗО
Підозрюваний перебуває в СІЗО

Підозрюваний у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві не визнає свою провину. Експертиза довела, що чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, повідомила 9 квітня в ефірі телемарафону радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян.

«Він посилається на статтю 63 Конституції України, яка говорить про те, що кожен з нас має право відмовитися давати показання чи свідчення проти себе», – розповіла вона.

За словами Сапьян, експертиза підтвердила, що чоловік був у стані алкогольного сп’яніння – 1,2 проміле алкоголю в крові.

Також у ДБР спростували інформацію, яка шириться в соцмережах про те, що підозрюваний працював у Державному бюро розслідувань.

«Підозрюваний відсторонений від виконання своїх обов’язків в правоохоронному органі (УДО), сьогодні йому обиратимуть запобіжний захід. Наразі він перебуває в СІЗО», – зазначила Сапьян.

Раніше військовослужбовцю Управління державної охорони повідомили про підозру в умисному вбивстві через загибель підлітка у фунікулері Києва, повідомив Офіс генерального прокурора 8 квітня.

За даними слідства, 7 квітня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. На верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка, той розбив головою скло і отримав поріз шиї. Від поранення хлопець помер на місці.

Форум

XS
SM
MD
LG