Доступність посилання

ТОП новини

На Закарпатті чоловік помер дорогою у навчальний центр: у ТЦК повідомили про службову перевірку


У ТЦК зауважили, що за даним фактом призначено службову перевірку
У ТЦК зауважили, що за даним фактом призначено службову перевірку

У Закарпатській області по дорозі у навчальний центр помер військовозобов’язаний. У чоловіка стався епілептичний напад, повідомив на сторінці у фейсбуці 23 квітня Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

«Офіцер супроводу надав першу домедичну допомогу та викликав «швидку допомогу», однак медики не встигли», – йдеться у повідомленні.

У ТЦК зауважили, що за даним фактом призначено службову перевірку. Командування висловлює співчуття рідним та близьким померлого.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець розповів, що згідно з довідкою ВЛК чоловік був визнаний придатним до військової служби.

«Щодо ймовірного порушення прав людини я відкрив провадження. Ця ситуація надалі перебуватиме на моєму особистому контролі», – написав Лубінець у телеграмі.

У серпні минулого року подібний трагічний випадок стався в Одеській області. Територіальний центр комплектації та соціальної підтримки в місті Березівка мобілізував 29-річного чоловіка, який був інвалідом із дитинства. Невдовзі після прибуття до військової частини чоловік помер унаслідок нападу епілепсії.

Форум

XS
SM
MD
LG