Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: у резервуарах нафтобази під Києвом є понад півтори тисячі кубометрів палива


У Державній службі з надзвичайних ситуацій України повідомляють, що на нафтобазі компанії «БРСМ» під Києвом немає ніяких ознак горіння, але перекачування пального триває. Про це йдеться в повідомленні на сайті відомства.

«Станом на 09:00 22 червня на території бази «БРСМ» ознак горіння не спостерігається. Здійснюється спостереження та контроль за пожежною обстановкою. За інформацією працівників нафтобази БРСМ, протягом минулої доби проведено перекачування близько 200 куб. м пальної суміші з резервуарів об’ємом по 50 кубометрів до резервуару № 5 дизельної групи об’ємом 900 кубометрів. Всього на нафтобазі «БРСМ» є близько 300 кубометрів мастила (у двох резервуарах об’ємом по 400 кубометрів), а також 1 тисяча 540 кубометрів пального», – мовиться в повідомленні.

8 червня на нафтобазі компанії «БРСМ» у Васильківському районі Київської області сталося загорання одного з резервуарів, згодом загорілись ще кілька резервуарів з подальшими вибухами. Пожежа тривала понад тиждень. Через пожежу загинули п’ятеро людей, 15 поранені.

За даними глави ДСНС Миколи Чечоткіна, розмір збитків від пожежі, разом з компенсацією всіх витрат і виплатою сім’ям загиблих та постраждалих, – близько 50 мільйонів гривень.

XS
SM
MD
LG