Доступність посилання

ТОП новини

Після стрілянини в Мукачеві до медиків звернулися 13 людей – Закарпатська ОДА


Наслідки стрілянини на Закарпатті, 11 липня 2015 року
Наслідки стрілянини на Закарпатті, 11 липня 2015 року

Після стрілянини в Мукачеві на Закарпатті всього до медиків звернулися 13 людей, на сьогодні у стаціонарі перебуває двоє тяжко поранених, вони у реанімації, ще шість людей перебувають в обласній клінічній лікарні, повідомив начальник управління охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації Василь Скрип.

Він зазначає, що медики дають невтішні прогнози хворому, який перебуває в комі.

«Прогноз на життя сумнівний, а на повноцінне життя – майже нема», – прокоментував стан пораненого Скрип.

За його словами, два бійці «Правого сектору», яких вчора передали лікарям правоохоронці, прооперовані, у них стан середньої тяжкості – в одного бійця складне вогнепальне поранення гомілки, у другого – поранення кисті і плеча, кулі пройшли наскрізь.

Раніше головний лікар Мукачівської райлікарні Юрій Головчак повідомляв, що за медичною допомогою вчора, 11 липня, звернулись одинадцять постраждалих, найважчий стан у 30-річного чоловіка, який отримав вогнепальне поранення голови, він перебуває в комі з 11 липня.

11 липня вдень у Мукачеві виникла перестрілка. За повідомленнями місцевих ЗМІ, конфлікт виник між «Правим сектором» та людьми з оточення депутата Верховної Ради Михайла Ланя. У «Правому Секторі» повідомляли, що внаслідок стрілянини 2 активістів загинули, 4 поранені.

За даними МВС, 4 цивільних поранені, також поранені 6 силовиків.

За даними МВС та СБУ, у Закарпатській області триває спецоперація «із блокування, роззброєння і затримання банди, яка здійснила напад на цивільний об’єкт у Мукачеві».

Генеральна прокуратура створила спільну з СБУ й МВС слідчо-оперативну групу, що веде розслідування у кримінальному провадженні, порушеному за статтями про створення злочинної організації і про терористичний акт.

11 та 12 липня у низці міст проходили акції протесту проти дій правоохоронців у Мукачеві.

XS
SM
MD
LG