Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» делегує 30 тисяч кандидатів на місцеві вибори – з’їзд


Партія «Батьківщина» під час сьогоднішнього з’їзду ухвалила рішення про участь у місцевих виборах 25 жовтня. За словами першого заступника голови ВО «Батьківщина» Івана Кириленка, ця політична сила планує делегувати понад 30 тисяч кандидатів ці на місцеві вибори в Україні.

«Понад 30 тисяч «Батьківщина» делегує на місцеві вибори», – заявив Кириленко у суботу, 12 вересня, під час з’їзду партії.

Рішення про участь «Батьківщини» у місцевих виборах одноголосно ухвалили всі 171 делегат з’їзду.

У п’ятницю, 11 вересня, у Центрвиборчкомі повідомили, що рішення про участь політичних партій у місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня, може з’явитися 22 вересня.

Місцеві вибори в більшій частині України призначені на 25 жовтня. Вони не відбудуться на тимчасово окупованих територіях на Донбасі і у Криму, а також іще в деяких місцевостях неподалік лінії протистояння на Донбасі, де вони відкладені з міркувань безпеки.

Донецькі сепаратисти знову підтвердили, що, всупереч мінським домовленостям, мають намір провести власні «вибори» 18 жовтня.

Раніше луганське збройне сепаратистське угруповання «ЛНР», теж визнане в Україні терористичним, теж заявляло, що проведе власні «вибори», окремі від решти України, тільки 1 листопада.

XS
SM
MD
LG