Доступність посилання

ТОП новини

Мінфін: до операторів лотерей «М.С.Л.» та «Патріот» застосували санкції


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

До операторів лотерей «М.С.Л.» та «Патріот» застосували санкції, повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

Як зазначають у відомстві, щодо цих операторів лотерей застосовують такі санкції: блокування активів, запобігання виведенню капіталів за межі України, зупинення виконання економічних та фінансових зобов’язань, припинення видачі дозволів, ліцензій на ввезення в Україну з іноземної держави чи вивезення з України валютних цінностей та обмеження видачі готівки за платіжними картками, емітованими резидентами іноземної держави.

Також санкції передбачають заборону Нацбанком реєстрації учасника міжнародної платіжної системи, платіжною організацією якої є резидент іноземної держави, додають у Мінфіні.

22 вересня набув чинності указ президента України Петра Порошенка про застосування санкцій проти Російської Федерації. Ці обмежувальні заходи стосуються більш як 400 фізичних та понад 90 юридичних осіб Російської Федерації та інших країн, які причетні до анексії Криму та агресії на Донбасі.

25 вересня Кабмін заборонив польоти російських авіакомпаній до України, зокрема компаній «Аерофлот» і «Трансаеро». У Державіаслужбі повідомили, що російські авіакомпанії не зможуть літати в Україну з 25 жовтня.

XS
SM
MD
LG