Доступність посилання

ТОП новини

Дебати між Вілкулом та Філатовим знову не відбулися


Борис Філатов
Борис Філатов

Теледебати між кандидатами на посаду міського голови Дніпропетровська, які набрали найбільшу кількість голосів виборців, Борисом Філатовим («Укроп») та Олександром Вілкулом («Опозиційний блок»), анонсовані на каналі «UA:ПЕРШИЙ» у понеділок ввечері, не відбулись. Олександр Вілкул не прибув до Палацу студентів ДНУ у Дніпропетровську, де проводили ефір.

На запитання ведучого, залу та користувачів соцмереж відповідав лише Філатов. «Подебатував. З порожнім місцем», – написав на своїй сторінці у Facebook Борис Філатов після завершенні програми.

За даними організаторів, офіційної відмови від Вілкула не було, відтак вони очікували його прибуття на передачу.

Раніше Олександр Вілкул заявляв, що на 2 листопада у нього запланована зустріч з екс-президентом Польщі Александром Квасьневським.

У суботу, 31 жовтня, у Дніпропетровську також не відбулись анонсовані теледебати між Борисом Філатовим та Олександром Вілкулом. У Дніпропетровську до студії місцевого 11 телеканалу прийшов лише Вілкул. Приблизно в той самий час Філатов брав участь у мітингу на підтримку Геннадія Корбана під ОДА.

Олександр Вілкул
Олександр Вілкул

Модератор вів розмову з одним Вілкулом, а після завершенню ефіру анонсував продовження програми 13 листопада, напередодні другого туру виборів.

За даними ЦВК, на виборах міського голови у Дніпропетровську кандидат від «Опозиційного блоку» Олександр Вілкул набрав 37,94% голосів, його суперник Борис Філатов від «Укропу» – 35,78%. За інформацією ЦВК, різниця між результатами двох кандидатів становить трохи більше 7 тисяч голосів: за Вілкула проголосувало 126 691 виборців, за Філатова – 119 473.

XS
SM
MD
LG