Доступність посилання

ТОП новини

Останні години в зоні АТО були напруженими, бойовики стріляли біля Авдіївки та Пісків – прес-центр


Фото ілюстраційне
Фото ілюстраційне

У прес-центрі АТО повідомляють у вівторок вранці, що вечір понеділка і минула ніч були напруженими через обстріли позицій ЗСУ бойовиками. Про це йдеться в повідомленні прес-центру у Фейсбуку.

«Вечір та ніч у зоні проведення АТО пройшли напружено. Терористи тричі відкривали провокаційний вогонь у бік наших позицій, використовуючи стрілецьку зброю в районі Пісків... А опівночі російсько-терористичні найманці обстрілювали наших військових з АГС в районі Авдіївки», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу, українські військові, дотримуючись мінських домовленостей, вогонь у відповідь не відкривали.

Сепаратисти угруповання «ДНР» напередодні заявляли, що українські військові 16 разів порушили режим припинення вогню, оперативних даних за минулу ніч поки не наводять. Бойовики угруповання «ЛНР» про ситуацію на території, яку вони контролюють, теж не повідомляють.

Останніми тижнями в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із тим, що сторони конфлікту під наглядом представників ОБСЄ почали відводити озброєння від лінії зіткнення.

XS
SM
MD
LG