Доступність посилання

ТОП новини

Лікарі «швидкої» намагаються стабілізувати стан Корбана – «Укроп»


Геннадій Корбан
Геннадій Корбан

У партії «Укроп» заявляють, що наразі лікарі «швидкої» намагаються стабілізувати стан лідера цієї політичної сили Геннадія Корбана.

«Геннадій Корбан зараз перебуває у «швидкій» поруч із Дніпровським судом. Лікарі намагаються стабілізувати його стан», – написала речниця партії «Укроп» Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook.

Перед цим захист Геннадія Корбана ухвалив рішення щодо його перевезення із судової зали до Інституту Амосова.

Раніше 26 грудня Дніпровський суд Києва переніс розгляд клопотання щодо зміни запобіжного заходу Корбану до 20.30, якщо до цього часу завершиться експертиза щодо стану його здоров’я.

Раніше у суботу Геннадія Корбана у супроводі правоохоронців перевезли з лікарні Інституту імені Амосова до Дніпровського районного суду Києва. Його вивезли на каталці з прикріпленою до неї крапельницею.

Перед тим правоохоронці зачитали Корбану рішення суду про його примусовий привід на засідання для обрання запобіжного заходу.

26 грудня вранці у Дніпровському районному суді Києва розпочалося засідання з розгляду клопотання Генеральної прокуратури України про зміну запобіжного заходу Геннадію Корбану з домашнього арешту на тримання під вартою.

Захист заявляє, що Корбан перебуватиме на стаціонарному лікуванні впродовж наступних 7-10 днів.

XS
SM
MD
LG