Доступність посилання

ТОП новини

Поліція затримала понад 100 людей на кондитерській фабриці у Житомирі – МВС


Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ»
Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ»

У МВС України повідомляють про затримання на фабриці «Житомирські ласощі» понад 100 людей і вилучення арсеналу зброї.

«5 січня уночі на території кондитерської фабрики виникла сутичка між групою невідомих осіб. Поліцією було припинено протиправні дії та затримано 134 учасника конфлікту. На місці події вилучено гранату, травматичні та газові пістолети, патрони та гільзи, ножі, металеві та дерев’яні кийки. Розпочато кримінальне провадження», – мовиться у повідомленні МВС, опублікованому 5 січня.

«Близько 1.00 до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення від генерального директора ТДВ «Житомирські ласощі», що на території підприємства лунають постріли та група невідомих осіб намагається проникнути до приміщень фабрики. Під час їх дій виникла сутичка з представниками іншої сторони конфлікту. У ході першочергового з’ясування ситуації було встановлено, що близько 60 осіб прорвались на територію фабрики та чинять безлад. Поліцейські припинили сутички та спроби невідомих потрапити до приміщень підприємства», – додали в українському МВС.

(Відео користувача YouTube СЗГ УМВС)

(Відео користувача YouTube СЗГ УМВС)

3 січня працівники кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» зібралися біля підприємства, яке, за їхніми словами, захопили невідомі у балаклавах. Працівники підприємства заявили, що невідомі руйнують майно фабрики, а правоохоронці, які перебувають на території підприємства, на ці дії не реагують.

Згодом правоохоронці повідомили, що поліція взяла під охорону територію кондитерської фабрики в Житомирі.

XS
SM
MD
LG