Доступність посилання

ТОП новини

Гройсман анонсував у січні запуск нових елементів електронного парламенту 


Голова Верховної Ради Володимир Гройсман
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман повідомив, що поточного місяця має завершитися робота із запуску нових елементів електронного парламенту у Верховній Раді України. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«У січні ми завершуємо роботу над запуском низки нових елементів е-парламенту у Верховній Раді, над якими ми розпочали працювати у 2015 році», – написав спікер у соцмережі.

Гройсман назвав впровадження технологій електронного врядування в Україні однією з найважливіших складових реформування системи управління і зауважив, що органи місцевого самоврядування у цьому питанні випереджають центральні органи влади.

Раніше голова Верховної Ради заявляв, що програму реформування українського парламенту презентують на початку 2016 року. Він висловлював переконаність, що в ході реформування апарат парламенту стане «якісною, прозорою, сервісною службою».

Улітку минулого року президент Європейського парламенту Мартін Шульц у Києві підписав із Володимиром Гройсманом Меморандум про взаєморозуміння, який повинен допомогти реформувати український парламент.

XS
SM
MD
LG