Доступність посилання

ТОП новини

Допит кримського блогера Заїра Акадирова перенесли на 25 січня


Заїр Акадиров
Заїр Акадиров

Допит кримського блогера Заїра Акадирова перенесли на понеділок, 25 січня. Про це повідомив сам Заїр Акадиров на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогоднішнє спілкування з прокурором району міста не відбулося. Домовилися зустрітися в понеділок, 25 січня, в другій половині дня», – написав Акадиров.

Напередодні він повідомив, що планує прибути на допит у російську прокуратуру Залізничного району Сімферополя після консультацій з адвокатом.

15 січня співробітники поліції в Сімферополі затримали блогера Заїра Акадирова, який прийшов на суд у «справі 26 лютого». Як прозповів Акадиров, співробітники російського ОМОНу силою затягнули його в автомобіль, погрожуючи в разі чинення опору, «одягти наручники і відвезти у підвал». Акадирову вдалося вийти з машини, після чого його відвели у відділення поліції, а відпустили після майже годинного допиту.

Незалежна медіа-профспілка України зажадала від прокуратури АРК відкрити кримінальне провадження за фактом незаконного затримання Заїра Акадирова 15 січня у Сімферополі.

Прокуратура Автономної Республіки Крим при Генеральній прокуратурі України відкрила кримінальне провадження за фактом затримання Акадирова.

XS
SM
MD
LG