Доступність посилання

ТОП новини

Минулої доби на Донбасі поранений український військовий – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

Упродовж минулої доби на Донбасі загиблих серед українських військових немає, один боєць був поранений, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

«За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український воїн не загинув, але один отримав поранення. Це сталося біля Мар’їнки внаслідок вибухової дії», – зазначив Лисенко 28 лютого на брифінгу у Києві.

Раніше у неділю у штабі АТО заявили, що у зоні бойових дій на Донбасі упродовж ночі найскладнішою ситуація була біля Красногорівки Донецької області. За інформацією української сторони, упродовж ночі підтримувані Росією сепаратисти також вели обстріли на луганському напрямку.

В угрупованні «ДНР», визнаному в Україні терористичним, заявляють, що упродовж ночі українські силовики обстріляли територію колишнього аеропорту.

В угрупованні «ЛНР», теж визнаному в Україні терористичним, звинувачують українську сторону у семи обстрілах.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG