Доступність посилання

ТОП новини

В Індії померла 15-річна дівчина, яку зґвалтували і підпалили


Люди біля ймовірного місця зґвалтування і підпалу 15-річної дівчини в Індії, 9 березня 2016 року
Люди біля ймовірного місця зґвалтування і підпалу 15-річної дівчини в Індії, 9 березня 2016 року

15-річна дівчина померла в лікарні в Індії, де перебувала у критичному стані після того, як її зґвалтували і підпалили.

Поліція 8 березня повідомила, що за підозрою у скоєнні злочину заарештували 20-річного чоловіка.

Батьки дівчини заявили, що знайшли свою дочку з сильними опіками, коли на її крики прибігли на терасу на даху їхнього будинку в селі біля столиці Індії Делі. Дівчину забрали до лікарні з опіками 95 відсотків тіла.

Родина дівчинки заявила, що підозрюваний чоловік переслідував їхню дочку протягом кількох місяців. Минулого року батько поскаржився з цього приводу в поліцію, і правоохоронці видали попередження чоловікові.

Цей інцидент є одним із кількох нещодавно зареєстрованих випадків зґвалтування жінок і дітей в Індії.

У вересні 2013 року суд в Індії виніс смертні вироки чотирьом чоловікам, яких визнали винними у груповому зґвалтуванні і побитті 23-річної жінки в автобусі в Делі, після чого вона померла. У серпні суд у справах неповнолітніх засудив до трьох років виправної колонії одного з учасників зґвалтування, якому на момент скоєння злочину не виповнилося 18 років – це максимально можливе покарання для неповнолітнього в Індії. Ще один обвинувачуваний був знайдений повішеним у своїй камері в березні. Ця справа спричинила масові протести в країні і привернула увагу громадськості до проблеми зґвалтування жінок в Індії.

XS
SM
MD
LG