Доступність посилання

ТОП новини

Опитування: більшість містян України найбільше задоволені якістю послуг у сфері торгівлі


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Більшість жителів українських міст найбільше задоволені якістю послуг на місцевих ринках і у закладах торгівлі, у громадському транспорті і закладах освіти. Про це свідчать результати соціологічних опитувань, які оприлюднив експерт соціологічної групи «Рейтинг» Ігор Тищенко.

За його словами, це є загальний рейтинг послуг, які надають громадам місцеві органи самоврядування.

«Найкраще люди оцінюють базари, заклади торгівлі, позитивно оцінюють водопостачання, публічні парки і сквери, непогано оцінюють всю освіту (університети і школи), культуру. Також здебільшого непогано оцінюють якість комунальних послуг. Значно гірше українці оцінюють медичні заклади, місця паркування, доступ для людей з обмеженими можливостями, дороги і промислові зони», – зазначив Тищенко.

Дані щодо ставлення українців до якістю місцевих послуг зібрані у 24 містах України (по вісімсот осіб у кожному місті), серед яких Київ та усі обласні центри держави. Донецьку область презентують жителі Маріуполя, Луганську – Сєвєродонецька. Опитування проведене у січні – лютому цього року за фінансової підтримки Міжнародного республіканського інституту США.

XS
SM
MD
LG