Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі розпочала роботу нова патрульна служба


У Запоріжжі розпочала роботу нова патрульна служба (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:08 0:00

16 квітня на острові Хортиця у Запоріжжі склали присягу працівники нової патрульної служби міста чисельністю 509 осіб, серед яких 105 жінок та 41 учасник бойових дій на Донбасі.

Як повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на церемонії присяги, у місті ще оголосять додатковий набір поліцейських.

«Це 21-е місто. Усього у нас по першій програмі, найбільш вірогідно, буде 33 міста охоплено на першому етапі реформи новими поліцейськими. Ми ухвалили рішення включити у склад нового патруля два патрульних підрозділи у Бердянську та Мелітополі. Найближчим часом ми відкриємо додатковий набір як у запорізьку патрульну поліцію, так і патрульну поліцію Бердянська та Мелітополя», – розповів Аваков.

Патрульну службу у Запоріжжі очолив Роман Пилипенко, який до цього працював заступником начальника патрульної служби Львова.

На перше патрулювання запорізькі поліцейських вийдуть сьогодні ввечері.

Патрульна поліція створюється поступово в обласних центрах України відповідно до нового закону про національну поліцію на місці дотеперішніх патрульно-постової служби міліції і державної автоінспекції.

XS
SM
MD
LG